Workshop sterk merken, klantloyaliteit & inzet transparantie voor uw succes voor vereniging House Hold Supplies

Right On Impact geeft samen Spee Coaching en Indoors vervolg  aan HouseHold Supplies bijeenkomst op 24 mei 2012

Als vervolg op de bijeenkomst 24 mei 2012 wordt eerst nog dieper ingegaan op het vergroten van het succes van bedrijven door sterke merken, klantloyaliteit en krachtige inzet van transparante dienstverlening door Right On Impact. Vervolgens zullen Spee Coaching en Indoors ingaan hoe de benodigde veranderingen gerealiseerd kunnen worden. Daarna zullen de deelnemers deze in drie cases uitwerken en presenteren.

Right On Impact werkt mee aan HouseHold Supplies bijeenkomst op 24 mei 2012
Op 24 mei helpt Right On Impact mee aan de HouseHold Supplies bijeenkomst, mede gebaseerd op het het artikel “de nieuwe realiteit voor uw klantloyaliteit: 7 marketingtips om uw succes te vergroten”.
Bericht van HouseHold Supplies over deze bijeenkomst:

Mededeling HouseHold Supplies

En dan nog een speciale mededeling: omdat HouseHold dit jaar 10 jaar bestaat heeft de directie gemeend dat een leuk cadeautje voor de boardmembers niet mag ontbreken. Vandaar dat de zeer talentvolle en succesvolle zangeres Micheline van Hautem is gevraagd voor een exclusief gastoptreden. Tezamen met haar vaste gitarist Erwin van Ligten zal Micheline onder andere nummers van Jacques Brel ten gehore brengen. Het wordt dus een Belgisch getinte middag. Vanzelfsprekend zijn uw relaties ook weer van harte welkom. Meer informatie over Micheline treft u aan op www.michelinemusic.com
Noteer dus 24 mei in uw agenda voor deze zeer speciale boardmeeting! Het programma (waaraan op dit moment hard gewerkt wordt) zal binnen 2 weken via de e-mail verstuurd worden.

Meer over HouseHold Supplies: www.housholdsuppliesnl.com